Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Vance Capley Date: Oct 25, 2011 1:03pm
Forum: movies Subject: Folks are having some trouble getting Spook Show 14 to play...

Folks are having some trouble getting Spook Show 14 to play...

http://www.archive.org/details/SpookShowEpisode14TheFirstLastManOnEarth

I've tried to re-upload it but all I keep getting is the dreaded pink box with the error warning.....

Help, please.

Vance capley

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffJeff Kaplan Date: Oct 25, 2011 4:03pm
Forum: movies Subject: Re: Folks are having some trouble getting Spook Show 14 to play...

there is no video file in that item.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Vance Capley Date: Oct 26, 2011 4:14am
Forum: movies Subject: Re: Folks are having some trouble getting Spook Show 14 to play...

I've tried different versions of the file and I've tried older episodes. Still getting the pink box IO error...oh well...

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffJeff Kaplan Date: Oct 26, 2011 7:26am
Forum: movies Subject: Re: Folks are having some trouble getting Spook Show 14 to play...

can you list some of the other urls that are not working for you?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Vance Capley Date: Oct 26, 2011 9:52am
Forum: movies Subject: Re: Folks are having some trouble getting Spook Show 14 to play...

I've tried to re-up some older eps of the show that I have on here. Like

SPOOK SHOW 8 Serial Cereals.wmv which worked before but not now.

I also converted some eps to mpeg2 and still nothing.

As soon as I hit the share button, it thinks for about a half a second then ..."server (IO) error"

I just got a message from a pal of mine who said it might have to do with switching to firefox...

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffJeff Kaplan Date: Oct 26, 2011 10:10am
Forum: movies Subject: Re: Folks are having some trouble getting Spook Show 14 to play...

fwiw, http://www.archive.org/details/SpookShowEpisode8SerialCereals works fine for me on macosx ff7

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Vance Capley Date: Oct 26, 2011 11:38am
Forum: movies Subject: Re: Folks are having some trouble getting Spook Show 14 to play...

Every time I try to up-load any videos (both new and old) I get the "server (IO) error"...

I've tried different file types and smaller files...

And I tried to go back and upload through Internet Explorer...

Maybe it's on my end.



Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Vance Capley Date: Oct 26, 2011 11:45am
Forum: movies Subject: Re: Folks are having some trouble getting Spook Show 14 to play...

I just tried to upload I file I got from here... This is the response I got

Drive-in--AndNowItsShowtime-nightscreen_512kb_mpeg2video.mpg
Server (IO) Error

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Vance Capley Date: Oct 26, 2011 11:49am
Forum: movies Subject: Re: Folks are having some trouble getting Spook Show 14 to play...

it looks like this


http://www.archive.org/download/ServerIoError/error.png

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffJeff Kaplan Date: Oct 26, 2011 12:19pm
Forum: movies Subject: Re: Folks are having some trouble getting Spook Show 14 to play...

oh, you're trying to upload? how large is the file? you can't use the http uploader for files larger than 2GB.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Vance Capley Date: Oct 26, 2011 4:42pm
Forum: movies Subject: Re: Folks are having some trouble getting Spook Show 14 to play...

I've uploaded larger files than this one.... but I fixed the problem...I just used the ccpublisher...

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: iGallium Date: Dec 20, 2011 6:06am
Forum: movies Subject: Re: Folks are having some trouble getting Spook Show 14 to play...

When I go to the page, I get: "The item is not available due to issues with the item's content.
If you would like to report this problem as an error report, you may do so here."

What is the new file location?
Thank you

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Vance Capley Date: Dec 20, 2011 9:28am
Forum: movies Subject: Re: Folks are having some trouble getting Spook Show 14 to play...

http://www.archive.org/details/Vance_Capley_Spook_Show_ep14

Try this one.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: iGallium Date: Dec 20, 2011 2:35pm
Forum: movies Subject: Re: Folks are having some trouble getting Spook Show 14 to play...

Fantastic! Thank you

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Vance Capley Date: Dec 20, 2011 3:07pm
Forum: movies Subject: Re: Folks are having some trouble getting Spook Show 14 to play...

And you are welcome! See more of my mental gibberish here and on youtube./astrofist ...yes, I'm afraid that this is a plug...ha